Termeni si conditii

Primagarden.ro.ro este un magazine online administrat de catre firma S.C. YUM-YUM S.R.L., cu sediul in Str. Podişului, Nr.8, parter, camera 1, Loc. Iasi, jud. Iasi. cu numarul de ordine in Registrul Comertului J22/830/2018 si cod unic de identificare fiscala 39133410 .

Următorii termeni şi condiţii sunt valabili în momentul efectuării comenzilor prin intermediul acestui website. Reprezentanţii primagarden.ro îşi rezervă dreptul de control asupra tuturor informaţiilor furnizate în cadrul acestui website. Ne rezervăm şi dreptul de a valida sau invalida orice ofertă prezentată în cadrul website-ului în orice moment. Utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza în orice moment varianta actualizată a acestui document accesând acest website.

Utilizarea website-ului primagarden.ro implică înţelegerea şi acceptarea integrală a termenilor şi condiţiilor prevăzute în cadrul prezentului document. Recomandarea noastră este să citiţi cu atenţie acest document astfel încât să vă bucuraţi de utilizarea website-ului primagarden.ro în cele mai bune condiţii.

Politică de vânzări
Primagarden.ro îşi rezervă dreptul de a efectua modificări în ceea priveşte preţurile produselor prezentate în cadrul acestui website precum şi de a elimina oricare dintre aceste produse, de a le substitui sau de a prezenta în orice moment o nouă gamă de produse.

Astfel de modificări pot fi realizate fără notificări prealabile datorită volumului crescut de informaţii şi condiţii impuse de către producători precum şi datorită caracteristicilor definitorii ale produselor prezentate în cadrul acestui website.

Echipa primagarden.ro îşi rezervă dreptul de a publica diverse promoţii practicate într-o anumită perioadă de timp şi în limita stocului disponibil. Utilizatorii acestui website vor găsi preţurile pentru produsele de pe site exprimate în RON şi având T.V.A –ul inclus.

Comanda minimă pentru municipiul Iaşi în vederea asigurării transportului gratuit este de 30 RON. În zonele limitrofe, comanda minimă pentru asigurarea transportului gratuit începe de la 50 RON (tarife pentru alte zone).

În momentul în care cumpărătorul decide să înregistreze o comandă pe acest website, acesta îşi da acordul cu privire la forma de comunicare telefonică sau email prin care vânzătorul îşi derulează operaţiunile comerciale.
Produsele prezentate pe website-ul primagarden.ro pot fi comandate prin adăugarea acestora în coşul de cumpărături. După adăugarea produselor dorite în coş, valoarea acestora va fi adăugată la rândul său în lista de produse comandate de către clienţi.

În vederea finalizării comenzilor aflate în curs de procesare este necesar ca utilizatorii primagarden.ro să completeze detaliile referitoare la datele lor de contact precum şi diversele informaţii referitoare la adresa de livrare a produselor comandate şi modalitatea de plată a contravalorii acestora. Ultimul pas este cel de plasare efectivă a comenzii urmând ca un operator primagarden.ro să vă contacteze în cel mai scurt timp posibil.

Modalităţi şi termene de livrare
În momentul finalizării comenzii online, cumpărătorul va şti exact valoarea cheltuielilor aferente livrării acestor produse comandate întrucât aceasta este afişată în dreptul coşului de cumpărături.

Modalităţi de plată
Acceptăm atât plata cash cât şi plata cu cardul ce poate fi efectuată fie în momentul efectuării comenzii fie în momentul livrării produselor.

Returnarea produselor
Nu eşti 100% mulţumit?
Îţi returnăm banii, garantat!
În cazul în care nu eşti perfect mulţumit de calitatea produselor noastre, ai dreptul să le returnezi, banii fiindu-ţi restituiţi integral într-un termen de maxim 30 de zile

Protecţia datelor cu caracter personal
Conform Legii nr. 677/2001 ce are în vedere atât protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal precum şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. YUM-YUM S.R.L. are obligaţia de a administra în deplină siguranţă şi doar în scopul clar declarat şi conform activităţii specifice a acestui website datele personale furnizate de către clienţii noştri în momentul utilizării website-ului primagarden.ro.
Scopul principal al colectării datelor personale ale clienţilor noştri este acela de informare a acestora cu privire la situaţia conturilor create de către ei, de informare a acestora cu privire la evoluţia şi stadiul comenzilor realizate precum şi cu scopul de a realiza diverse campanii de marketing, publicitate, cercetare de piaţă, monitorizare a vânzărilor şi comportamentul definitoriu al clienţilor. Toate acestea au scopul îmbunătăţirii constante a serviciilor oferite clienţilor noştri.

Cumpărătorii îşi dau acordul de incluziune în baza de date primagarden.ro în momentul completării datelor din formularul de creare a contului şi respectiv de plasare a comenzii dându-şi astfel acordul de stocare şi prelucrare a acestor date conform scopul clar precizat şi menţionat în paragraful anterior.
Reprezentanţii primagarden.ro în schimb se obligă să nu furnizeze astfel de date personale terţilor părţi implicate în cadrul diverselor etape ale procesului de vânzare-cumpărare.

Legea nr. 677/2011 oferă clienţilor dreptul total de acces şi de intervenţie asupra datelor furnizate în cadrul acestui website precum şi dreptul de a nu fi supuşi unei decizii defectuoase care i-ar putea afecta din punct de vedere legal precum şi de dreptul de a se adresa justiţiei în orice moment.

Rugămintea noastră este că în momentul în care este observată incorectitudinea datelor oferite să fim informaţi de către clienţii noştri în cel mai scurt timp posibil.
Observaţii
-Orice persoană are dreptul de a se opune, din punct de vedere legal, prelucrării datelor cu caracter personal. Acest drept de opoziţie poate fi însă exlus în cazul unor prelucrări specifice prevăzute de către lege precum cele efectuate de către serviciile fiscale şi financiare, de poliţie sau diverşi reprezentanţi ai justiţiei, etc.
-Orice persoană are, de asemenea, dreptul clar de a se declara împotriva oricărei prelucrări a datelor personale furnizate cu scopul realizării campaniilor de marketing ale firmei.
-În situaţia excepţională în care se poate realiza doar informarea verbală cu privire la aceste aspecte aceasta este acceptată.
Drepturi de autor
Utilizatorilor website-ului primagarden.ro nu le este permisă reproducerea materialelor publicate în cadrul website-ului fără acordul reprezentanţilor acestuia. Întreg conţinutul website-ului este proprietatea S.C. YUM-YUM S.R.L. şi este astfel sub egida legii protecţiei drepturilor de autor.
Folosirea oricăror elemente din cadrul acestuia fără acordul reprezentanţilor săi se pedepseşte conform legii.