Livrari la domiciliu Iaşi

Livrari la domiciliu Iaşi

Meniuri pentru acasă, alese de bucătari profesionişti

Cine nu şi-ar dori ca, măcar o dată sau de două ori pe săptămâna, să nu aibă parte de o masă care să arate ca felurile prezentate de maeştrii bucătari profesionişti? Ei bine, astfel de servicii vin să completeze gama companiilor care livrează comenzi de mâncare la domiciliu, în încercarea de a oferi clienţilor şi altceva decât obişnuitele caserole cu aripioare crocante şi cartofi prăjiţi. În Statele Unite, spre exemplu, un astfel de curent a prins extraordinar în ultima vreme, în care poţi beneficia de serviciile unui bucătar profesionist la tine acasă. Sau, cel puţin, de consultanţă oferită de acesta, cu o singură condiţie: să participi şi tu la prepararea mesei. Iar procedura nu este foarte complicată. Pur şi simplu, îţi alegi meniul dorit pentru o zi sau pentru o săptămâna, comanzi, iar ingredientele îţi vin gata porţionate la tine acasă în timpul cel mai scurt.

Reţetele au fost create de un bucătar profesionist, specializat în diverse tipuri de mâncare şi premiat de reviste ori lanţuri de restaurante de prestigiu. În fiecare săptămână, aceştia îţi pregătesc până la şapte meniuri, pornind de la obişnuiţii burgeri cu ceapă şi usturoi sau piure cu fleică de porc, până la diverse sortimente de somon, garnisit cu cartofi la abur şi brocoli.
Cauţi o varianta mai simplă pentru a găti mâncare organică sau, cel puţin, din ingrediente crescute în curtea casei şi nu în mod industrial? Aici, îţi vin în ajutor tot bucătării profesionişti, care îţi alcătuiesc un plan săptămânal de masă, în funcţie de preferinţele tale, de eventualele probleme de sănătate sau de cât de îndemânatic eşti la manevrarea ustensilelor de bucătărie. Odată ce ai spus da acestui plan săptămânal, echipa se ocupă de livrarea tuturor ingredientelor, care sunt anterior cântărite, curăţate, însoţite de reţetele de rigoare, direct la ţine acasă. Cât priveşte provenienţa ingredientelor, cele mai multe sunt produse în jurul oraşului, în grădini personale de mici dimensiuni, unde calitatea este atent controlată, iar factorii de poluare şi tratament industrial sunt eliminaţi, pe cât posibil. Astfel, vei avea satisfacţia nu doar a implicării tale în bucătărie, dar vei putea găti după reţete folosite şi testate de bucătari profesionişti. Iar dacă le respecţi cu stricteţe, cu siguranţă nu vei da greş.