Cum cumpar?

Primagarden.ro este un magazine online administrat de către firma S.C. YUM-YUM S.R.L., cu sediul în Str. Podişului, Nr.8, parter, camera 1, Loc. Iaşi, jud. Iaşi. cu numărul de ordine în Registrul Comerţului J22/830/2018 şi cod unic de identificare fiscală 39133410 .

Politică de vânzări
Primagarden.ro îşi rezervă dreptul de a efectua modificări în ceea priveşte preţurile produselor prezentate în cadrul acestui website precum şi de a elimina oricare dintre aceste produse, de a le substitui sau de a prezenta în orice moment o nouă gama de produse.
Astfel de modificări pot fi realizate fără notificări prealabile datorită volumului crescut de informaţii şi condiţii impuse de către producători precum şi datorită caracteristicilor definitorii ale produselor prezentate în cadrul acestui website.
Echipa primagarden.ro îşi rezervă dreptul de a publică diverse promoţii practicate într-o anumită perioadă de timp şi în limita stocului disponibil. Utilizatorii acestui website vor găsi preţurile pentru produsele de pe site exprimate în RON şi având T.V.A –ul inclus.

Comandă minimă pentru municipiul Iaşi în vederea asigurării transportului gratuit este de 30 RON (preţul băuturilor nu se calculează)

În zonele limitrofe, comanda minimă pentru asigurarea transportului gratuit începe de la 50 RON (tarife pentru alte zone).

În momentul în care cumpărătorul decide să înregistreze o comandă pe acest website, acesta îşi da acordul cu privire la forma de comunicare telefonică sau email prin care vânzătorul îşi derulează operaţiunile comerciale.

Produsele prezentate pe website-ul primagarden.ro pot fi comandate prin adăugarea acestora în coşul de cumpărături. După adăugarea produselor dorite în coş, valoarea acestora va fi adăugată la rândul său în lista de produse comandate de către clienţi.

În vederea finalizării comenzilor aflate în curs de procesare este necesar ca utilizatorii primagarden.ro să completeze detaliile referitoare la datele lor de contact precum şi diversele informaţii referitoare la adresa de livrare a produselor comandate şi modalitatea de plată a contravalorii acestora. Ultimul pas este cel de plasare efectivă a comenzii urmând ca un operator primagarden.ro să vă contacteze în cel mai scurt timp posibil.
Modalităţi şi termene de livrare
În momentul finalizării comenzii online, cumpărătorul va şti exact valoarea cheltuielilor aferente livrării acestor produse comandate întrucât aceasta este afişată în dreptul coşului de cumpărături.

Modalităţi de plata
Acceptăm atât plata cash cât şi plata cu cardul ce poate fi efectuată fie în momentul efectuării comenzii fie în momentul livrării produselor.